Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Cakes voor het weekeinde in ’t Olde Staduus

Geplaatst op: 11 juni 2017

Vanaf nu bakt Philadelphia in ’t Olde Staduus op vrijdag een paar cakes  die verkocht worden in ’t Winkeltien in ’t Olde Staduus. Op vrijdag vanaf  16.00 zullen ze er liggen, op=op. Wilt u er zeker van zijn dat u iets lekkers hebt in het weekend, dan kunt u ook bestellen bij Philadelphia. Bestelformulieren zijn verkrijgbaar in ’t Winkeltien of per mail naar toldestaduus@philadelphia.nl, ook voor de hapjes en taartservices.

Bij ’t Winkeltje van ’t Olde Staduus en bij ZIN zijn leuke waardebonnen voor ZIN te koop. Ze zijn er van €2,- en €5,-. Wilt u een ander bedrag? Dan kan dat. Op bestelling kunnen wij die voor u maken. Bestellen kan via de mail: toldestaduus@philadelphia.nl of bellen: 0655427770.

In t winkeltien zelf zijn ook goedkope snoepkettingen te koop voor de Avondvierdaagse, waar u wat geld bij kunt doen. Kinderen hoeven dan niet zoveel snoep om de nek  te dragen. En pluspunt is dat ze zelf kunnen bepalen wat ze er voor gaan kopen.

Met kassabon dingt u meteen mee voor de door de MVG beschikbaar gestelde rollade, twee vliegen in een klap. En op super-zaterdag kunnen vaders in t winkeltien mee doen met spijker slaan in een boomstam. Wie wordt de winnaar ?

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500