Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rietman en Beens plaatsen zich voor NK

Geplaatst op: 11 juni 2017

Selwyn Rietman en Jan Beens plaatsten zich zaterdag in Coevorden voor het NK vissen met de Feederhengel. Dat is vissen met een voerkorf waarbij de beetregistratie op de top van de hengel is af te lezen. Vijf Genemuidenaren deden mee aan de voorronde aan het Coevorden – Vechtkanaal.

In het totaal deden 59 vissers mee aan dit kampioenschap. Dit was opgedeeld in 5 vakken. De loting in Gramsbergen was de deelnemers uit Genemuiden goed gezind. Thies Aarten en Selwyn Rietman kregen beide een kopplaats toegewezen. Selwyn Rietman wist verdienstelijk 7720 gram vis boven water te halen, dit leverde een mooie 2 plek algeheel op en vak winst. Jan Beens deed het ook niet onverdienstelijk hij werd knap 2e in zijn vak.

Dit is een mooie opsteker voor Hengelsportvereniging Het Zwarte Water. Het Nederlands kampioenschap zal worden gevist op zaterdag 2 september bij Purmerend.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500