Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Steppers flink aan de bak in Westerland

Geplaatst op: 18 juni 2017

Stepteam Selles Auto’s Kamperzeedijk reisde zaterdag af naar de kop van Noord-Holland voor het stepcriterium van Westerland, een van de onderdelen van het jaarlijkse dorpsfeest. Het plaatselijke rondje om de kerk stak iets anders in elkaar dan werd verwacht; de betreffende kerk bleek op een heuveltje te liggen, waardoor het parcours een pittig klimmetje en een lastige afdaling bevatte.

De vier rijders van stepteam Selles die aan de start verschenen konden dus flink aan de bak – klimmen en afdalen met de step eisen veel meer van techniek en conditie dan een vlak rondje. Hermien Koers reed een bekeken wedstrijd maar had een geduchte tegenstander in Rosanne Reijne van het Woudenbergse stepteam High Level. Tot in de voorlaatste ronde ging het gelijk op maar uiteindelijk moest Koers passen voor een demarrage van haar concurrente. Johan Klooster ging wel als eerste over de streep. Bij de cadetten is hij dit jaar flink op dreef en op het Westerlandse feestterrein kreeg hij alweer voor de derde keer de winnaarsmedaille omgehangen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500