Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van Rees en Slurink rijden naar de eerste prijzen

Geplaatst op: 18 juni 2017

Leden van de Zwartewaterruiters gingen afgelopen weekend van start op wedstrijden in Staphorst, Nieuwleusen en Almelo. Maud van Rees won de grote prijs van Staphorst. Giovanna Slurink zette in Nieuwleusen de eerste prijs op haar naam. Ook Noa Busweiler en Carolien Altena namen prijzen mee naar huis.

Maud van Rees ging met haar pony Warenzo van start tijdens de grote prijs van Staphorst. In de klasse L categorie D/E sprong zij het eerste parcours foutloos rond in een tijd van 32,09 seconden. Hiermee  won zij de vierde prijs. Met dit resultaat was de combinatie geselecteerd voor de finale. In deze finale hebben van Rees en Warenzo een goede prestatie neergezet door foutloos het parcours rond te springen in een tijd van 32,12 seconden. Met dit resultaat ging zij de concurrentie voorbij en zette de grote prijs van Staphorst op haar naam. Noa Busweiler ging met Pepperboy van start in de dressuur. In de klasse B categorie D/E reed zij een nette proef en werd hiervoor beloond met een mooie score van 202 punten. Met dit resultaat nam zij de derde prijs mee naar huis.

Giovanna Slurink en haar paard Dievittorio lieten zich afgelopen zaterdag zien in Nieuwleusen. In de klasse Z1 zette zij een sterke proef neer en dit werd door de jury beloond met 218 punten. Met dit resultaat bleef zij de concurrentie voor en zette de eerste prijs op haar naam. Ook kreeg zij voor deze prestatie nog een extra prijs aangeboden door Flybusters.

Carolien Altena en haar pony Komeet reisden af naar de Almelose Ruiterdagen. In een groot deelnemersveld met 32 combinaties reed zij naar een goede score van 187,5 punt. Hiermee nam zij de achtste prijs mee naar huis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500