Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DEK besluit het seizoen met een prijzenregen

Geplaatst op: 19 juni 2017

Zeven keer goud, twaalf keer zilver en zeven bronzen plakken. De 26 zwemmers van DEK presteerden goed tijdens deel 8 van de Regionale Tienkamp. Het was de laatste wedstrijd van het seizoen, ’s morgens vroeg in het buitenbad van De Wijk. De zwemmers van DEK ontmoetten De Nieuwe Slag (Staphorst), De Reestduikers (De Wijk)  en ZV Zwartsluis.  

De gouden medailles gingen naar Lennard Beens (2x), Tim Bosman, Jorgen Gerritsen (2x) en Marianne Naberman (2x).  Het zilver was voor Frank Beens (2x), Anouk Bosman, Myrthe Bosman, Tim Bosman, Hilde Curfs (2x), Laurens Curfs, Hendrik Aalt de Jager, Sophie van Someren, Lars Tuinbeek en Demi Visscher. Brons ging naar Laurens Curfs, Isa Koobs, Myrthe Kroes, Fabienne van Luijk, Lars Tuinbeek, Jasper Tuinman en Demi Visscher.

Bij de estafettes was er een eerste plaats voor Frank/Demi/Laurens/Harryelle en een twee plek voor  Lennard/Hilde/Jorgen/Kimberly. Er zijn 19 persoonlijke records gezwommen: de grootste verbetering is voor Lars Tuinbeek (125% op de 100 meter schoolslag).

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500