Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 augustus 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vijf Gebroeders vaart uit op zomeravonden

Geplaatst op: 23 juni 2017

De Vijf Gebroeders begint komende woensdag aan het zomerseizoen. Dat betekent dat Genemuidenaren en bezoekers van de stad elke woensdagavond (19 juli niet!) een zomeravondtocht kunnen meemaken. De afvaart is om 19.00 uur vanuit de binnenhaven.

Daarna wordt koers gezet richting het Zwarte Meer of richting Zwartsluis en Hasselt. Vaak zorgt de ondergaande zon voor prachtige beelden en onderweg is er van alles te zien in de natuur en vertellen de vrijwilligers het verhaal van de Vijf Gebroeders. Meevaren? Stuur dan een mail naar info@vareningenemuiden.nl. Prijs 12,50 per persoon.

Buiten de woensdagavonden om is de Vijf Gebroeders uiteraard voor groepen te boeken. Het honderd jaar oude turfschip heeft ook in het voorjaar al de nodige mooie tochten gemaakt. Kijk voor alle mogelijkheden op www.vareningenemuiden.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500