Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jubilerend Vadain hoofdsponsor van Genemusiment

Geplaatst op: 26 juni 2017

In 1977 zette Harry van Dalfsen zijn eerste schreden op het ondernemerspad. In de decennia die volgden, groeide het bedrijf door naar meer dan 700 medewerkers in binnen- en buitenland waarbij het zich ontwikkelde tot totaalleverancier van zachte raambekleding. Dit jaar bestaat Vadain veertig jaar en wat is nu mooier dan dit gezamenlijk te vieren? Om die reden stapte zij in 2017 in als hoofdsponsor van het cultuurevenement Genemusiment, dat op 16 september plaatsvindt in de binnenstad van Genemuiden.

Dat Vadain zich dit jaar aan Genemusiment verbindt, zal u niet ontgaan. Met name op de zaterdag zult u de bijdrage van de Genemuider gordijnleverancier zien. Zo vindt er ’s morgens een kleurrijke ballonnenwedstrijd plaats op het havenplein, staat er gedurende de dag een aantal uitdagende kinderspelen op het programma en kunt u tijdens de afsluiting genieten van een spectaculaire vuurwerkshow.

Vadain opent haar deuren
Op het havenplein kunt u bij de Vadainbushalte in een prachtige oldtimer stappen, die u met een korte rit naar de Schering voert. Daar heten medewerkers van het bedrijf u van harte welkom voor een rondleiding door het atelier en de immense stoffenvoorraad. Bent u benieuwd hoe het er dagelijks bij Vadain aan toegaat? Kom dan op 16 september van 11.00 uur tot 14.00 uur langs voor een kijkje achter de schermen.

Genemuiden bedankt
Dat Genemuiden een ondernemende stad is, is niet alleen te zien aan het mooie aantal gevestigde bedrijven. Er gebeurt ook ontzettend veel op gebied van welzijn, sport, cultuur, goede doelen en ga zo maar door. Vadain is zich ervan bewust dat haar groei in bedrijfsactiviteiten óók dankzij de stad en haar inwoners is. Daarom is zij dankbaar onderdeel van deze bruisende gemeenschap en levert zij graag een bijdrage aan het prachtige Genemusiment.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500