Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

SKZ Genemuiden moddert aan

Geplaatst op: 29 juni 2017

Het was donderdag Nationale Modderdag. Bij veel volwassenen zou dit idee alleen al hen de kriebels geven maar bij kinderen is het aanleiding tot groot enthousiasme. Binnen en buiten speelden dreumesen, peuters en schoolkinderen van SKZ Genemuiden heerlijk met water en zand. Bootjes gleden door een modderstroom in een dakgoot de zandbak in, voetjes werden verwend met een modderbad, er werd moddersoep gemaakt en blubbertorens  gestapeld.

“Nadat iedereen lekker schoon was gespoeld werd er weer overgegaan tot de orde van de dag, met zo her en der nog wat zand tussen  de tenen of in de oren. We modderen alleen tijdens Modderdag maar wat aan; de rest van het jaar bieden we veilige, gezellige en ontwikkelingsgerichte opvang aan voor alle leeftijden op neutrale basis of op christelijke grondslag met kwaliteit hoog in het vaandel. Neem eens een kijkje op www.kdc-zwartewaterland.nl  voor informatie over kinderopvang,BSO en peuterspeelgroepen. U bent altijd welkom voor een oriënterend gesprek waarin wij uw wensen en onze mogelijkheden kunnen bespreken.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500