Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden wint van het Vette Baarsje

Geplaatst op: 2 juli 2017

Tijdens de viswedstrijd in clubverband van SportVisserijNederland, kwamen de gasten uit Genemuiden HSV Het Zwarte water, de strijd aanbinden tegen de vissers van HSV Het Vette Baarsje. de wedstrijd werd bevist aan het parcours nabij Nijstad in de Hoogeveensevaart.

Zoals de laatste wedstrijden al aan gaven is het een grillig parcours. De ene wedstrijd vang je veel vis en de andere wedstrijd nagenoeg niets. Vanwege de matige regen buien was de verwachting hoog. Na het starsignaal bleek het al snel geheel anders te lopen. Van de 26 deelnemers waren er een paar op de begin stekken nabij de viaduct bij Echten waar gevangen werd. Voor de rest van hetn parcours bleef de vis nagenoeg achterwege. Bij de weging bleken er zelfs personen te zijn die geen enkel aanbeet gehad te hebben en dat na 4 uur vissen. De winnaar Marcel ter Horst(Genemuiden) had ondanks dat toch 8550 gram gevangen. 2e Wim Last (Genemuiden) 5450 gram 3e Rudi Pater (Het Vette Baarsje) 4780 gram 4e Theo v.d Haar (Genemuiden) 4700 gram 5e Arend Beens (Genemuiden) 3750 gram 6e Paul v.d Ploeg (Genemuiden) 1860 gram 7e Henk Gruppen (Het Vette Baarsje)  1560 gram 8e Gerrit Eekhoorn (Genemuiden) 1380 gram 9e Alberd Smid (Het Vette Baarsje) 1350 gram 10e André Kluin (Het Vette Baarsje) 910 gram. Genemuiden is winnaar geworden met  totaal 36 punten en Het Vette Baarsje haalde 19 punten.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500