Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Weer ‘verkeer’ op de Randweg

Geplaatst op: 4 juli 2017

Foto John Poot

Er rijdt weer verkeer op de Randweg, maar voorlopig is dat alleen werkverkeer. De aannemer is dinsdag begonnen met het herstel van de weg. Die gaat vervolgens vermoedelijk pas op 21 juli open voor verkeer. Veel Genemuidenaren en ondernemers maken zich druk om de lange sluiting van de weg.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Weer ‘verkeer’ op de Randweg

  1. van dijkm schreef:

    Blijkt maar weer hoe goed het bestuur van zwartewaterland is. Tijd voor verandering en uitsluiting van de bestaande “zwarte strenge” macht. Helaas zal dat nooit gebeuren de ondernemers die wij hebben zijn allemaal van deze kliek dus dulden het allemaal.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500