Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Onderhoud van wegen en groen moet beter’

Geplaatst op: 6 juli 2017

Er moet beter onderhoud gepleegd worden op wegen en openbaar groen, volgens de raad. Het college moet daarom geld zien te vinden in de begroting voor volgend jaar. Onveilig en/of onaangenaam beleefde locaties moeten verbeterd worden, stelden alle partijen voor. Dat kan door een intensivering van groenonderhoud.

Dat mensen locaties beleven als onveilig is door gericht onderhoud eenvoudig te verhelpen, zegt de raad. Nu worden er locaties inderdaad gezien als slordig en onveilig. Ook kan het onderhoud op het huidige niveau leiden tot onveilige situaties en extra kosten vanwege eerdere noodzaak tot ervaring.

Wegen worden nu onderhouden in ‘categorie C’. Dat is volgens de partijen maar nét voldoende.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500