Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature OVG/TOF

Geplaatst op: 13 juli 2017

Vacature: coördinator en intercedent

Ben jij een echte verbinder? En heb je passie voor de bouw? Dan is deze functie iets voor jou! Je gaat aan de slag als coördinator bij Techniek Opleidingen Flevoland en bent tegelijkertijd actief als intercedent voor OVG Bouwdiensten. Twee rollen die perfect op elkaar aansluiten.

Wat houden de werkzaamheden in?

Als coördinator organiseer je promotionele activiteiten waarmee je leerlingen werft voor Techniek Opleidingen Flevoland. Daarnaast begeleid en coach je leerlingen, zodat ze tot bloei komen op hun leerwerkplek. Om ervoor te zorgen dat je over voldoende leerwerkplekken beschikt, bezoek je bouwbedrijven in de regio. Doel is het om het netwerk van Techniek Opleidingen Flevoland steeds verder te vergroten.

Vakmensen opleiden is een, ze behouden de volgende stap. Daarvoor zet je je in als intercedent bij OVG Bouwdiensten. Kunst is om uitzendkrachten en opdrachtgevers aan elkaar te verbinden. Dat vraagt om daadkracht, servicegerichtheid en energie. Je gaat net zolang door totdat opdrachtgevers over de juiste mensen beschikken. En doet er alles aan om vakmensen in hun werk te laten uitblinken.

Wat zijn de functie-eisen?

  • Je beschikt over mbo+- of hbo-werk- en denkniveau.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de bouw.
  • Je weet hoe je mensen moet werven.
  • Je hebt ervaring met het coachen en begeleiden van jongeren.
  • Je bent initiatiefrijk, doortastend en commercieel vaardig.
  • Je beschikt over een helikopterview en kunt prioriteiten stellen.
  • Je hebt aandacht voor de klant en bent oplossingsgericht.
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Wie zijn wij?

Techniek Opleidingen Flevoland (TOF) is een samenwerkingsverband van bouwbedrijven die met elkaar investeren in de nieuwe generatie vakmensen. Dat doen we door leerwerktrajecten aan te bieden in de wijde regio. Elke week gaan leerlingen één dag naar school en werken ze vier dagen bij een van de aangesloten bouwbedrijven.

Zijn de leerlingen klaar met hun leerwerktraject? Dan vinden ze via OVG Bouwdiensten snel leuk werk. Omdat we een uitzendbureau en opleidingsbedrijf in een zijn, kunnen we medewerkers gericht bijscholen en snel inspelen op de vraag vanuit de markt.

Solliciteren?

Lijkt het je wat om als coördinator en intercedent aan de slag te gaan? Mail je sollicitatie dan voor 28 juli naar Freddie Buitenhuis via f.buitenhuis@ovg-genemuiden.nl.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500