Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Breman en Van Rees rijden in de prijzen

Geplaatst op: 16 juli 2017

Afgelopen weekend reisden leden van de Zwartewaterruiters af naar wedstrijden in Heerde, Urk en Lemelerveld. Briëtt Breman en Maud van Rees waren erg succesvol en namen de eerste prijs mee naar huis. Mirthe Bakker wist de tweede prijs op haar naam te zetten en Jeanine Fuite legde beslag op de derde prijs.

Briëtt Breman en haar pony Golden Boy gingen vrijdag 14 juli jl. van start op een dressuurwedstrijd in Heerde. De combinatie reed hier een mooie proef in de gecombineerde klasse L1/L2 categorie B/C. Van de jury kreeg zij een mooie score van 193 punten en met dit resultaat won zij de eerste prijs.

Op zaterdag kwamen de paarden aan start in Heerde. Tijdens het springen ging Jeanine Fuite van start met haar paard Hope. In de klasse B sprong zij een foutloze ronde en werd door de jury beloond met een goede score van 73 punten. Met dit resultaat legde zij beslag op de derde prijs.

Maud van Rees en haar pony Warenzo reisden af naar een springwedstrijd in Urk. In de klasse L categorie D/E sprong zij het eerste parcours foutloos en snel rond. Met een snelle tijd van 28,96 seconden in de barrage wist zij de tweede prijs op haar naam te zetten. In het tweede parcours deed de combinatie er nog een schepje bovenop wat resulteerde in een foutloos en snel parcours in 49,46 seconden. Met dit resultaat ging zij de concurrentie voorbij en zette de eerste prijs op haar naam.

Mirthe Bakker ging met haar schimmelpony Sultan van start op een dressuurwedstrijd in Lemelerveld. In de gecombineerde klasse M1/M2 categorie C/D/E wist de combinatie een sterke proef neer te zetten. De jury beloonde haar met een mooie score van 203 punten en de tweede prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500