Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verhoek neemt afscheid van Goos Stam

Geplaatst op: 17 juli 2017

Internationaal Chauffeur Goos Stam (65 jaar en 9 maanden) is met pensioen. Goos zat vanaf z’n 20e achter het stuur, de laatste 13,5 jaar bij Verhoek Europe uit Genemuiden. België en Engeland zijn de landen waar hij de meeste ‘bandensporen’ heeft achtergelaten.

AOW betekende voor hem: Altijd Onder Weg Vanaf nu duiden deze 3 letters aan dat hij van zijn pensioen mag genieten. Om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan werden Goos met zijn vrouw en verder familie verrast met een colonne aan trucks bij zijn huis in Sint Jansklooster. Na het ‘ontkurken’ van de champagnefles werd het ‘borreluurtje’ voortgezet bij het Wapen van Utrecht in Sint Jansklooster.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500