Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geloofsontmoeting Hart voor Genemuiden

Geplaatst op: 17 juli 2017

Zondag 23 juli spreekt kapitein Aalt Fikse n.a.v. Hebreeën 13:17, Jesaja 44:6 en 1 Petrus 5:5-7 over het thema: “Dienend leiderschap”. Nederlanders hebben vaak moeite met gezag en autoriteit. De Bijbel staat vol met gezagsverhoudingen, zelfs tot voor de troon van God. Maar gezag is niet hetzelfde als macht uitoefenen en Bijbels gezag is altijd dienend. Jenny Westerhuis begeleidt de liederen op de piano.

De geloofsontmoetingen wordt iedere zondagmiddag gehouden om 17.00 uur in  ‘d Overtoom, Grutto 1 in Genemuiden. Dit staat open voor een ieder. Ontmoeting neemt een belangrijke plaats in bij de samenkomsten van Hart voor Genemuiden, daarom is er ruim de tijd voor koffie en gesprek. De kinderen hebben een eigen programma.

Voor meer info zie: www.hartvoorgenemuiden.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500