Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bogermanschool steunt rolstoelbus van De Meente

Geplaatst op: 17 juli 2017

De Stichting Vrienden van de Meente mocht maandag een cheque in ontvangst nemen van de Johannes Bogermanschool. De school heeft een deel van de opbrengst van de eind juni gehouden fancyfair bestemd voor 2 goede doelen. Eén daarvan was de rolstoelbus voor De Meente.

Maandagmorgen werd de cheque in het bijzijn van een leerlingenafvaardiging uit alle groepen overhandigd. De kinderen konden de onlangs aangeschafte bus bekijken en kregen een korte uitleg.

De Vrienden van de Meente draagt bij aan voorzieningen die belangrijk zijn voor het welzijn voor de ouderen, maar die zonder extra steun niet mogelijk zijn. Zo hebben zij onder meer door fondsenwerving een grote bijdrage geleverd aan de vervanging van de oude rolstoelbus.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500