Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

VBK gaat op survivaltocht

Geplaatst op: 19 juli 2017

VBK 2016

Het is (bijna) zomervakantie en dat betekent dat de Vakantie Bijbel Klub dichterbij komt! In de laatste week van de schoolvakantie wordt de Vakantie Bijbel Klub weer in de manege gehouden. Het thema van dit jaar is ‘(t)op survival’. “We gaan tijdens de VBK week met elkaar een uitdagende survivaltocht maken. En dit kunnen we niet alleen. We hebben elkaar nodig. Maar het allerbelangrijkste is dat we Jezus nodig hebben. Zo wordt het een top survival”, aldus de organisatie.

Zit je in groep 1, 2, 3 of 4 dan ben je van harte welkom op dinsdagmorgen 29 augustus tot en met donderdagmorgen 31 augustus van 10.00 tot 11.45 uur. We gaan zingen, luisteren naar verhalen over Jezus, knutselen, spelletjes doen en nog meer!

Ga je naar groep 5, 6, 7 of 8 dan ben je van harte welkom om te komen bouwen aan je eigen hut in het huttendorp! Ook ga je deze week nog een echte survivaltocht maken.

Als je naar groep 5 gaat mag je kiezen of je ’s morgens of ’s avonds komt.

Maandag 28 augustus beginnen we van 19.00 tot 20.00 uur. We gaan dan nog niet timmeren maar je kunt je dan opgeven. Verder leggen we het thema uit en we vertellen je wat belangrijk is om te weten voor de volgende dag als er wel getimmerd gaat worden. Dit krijg je op papier mee naar huis.

Dinsdag 29 tot en met donderdag 31 augustus is er VBK van 16.30 tot 20.00 uur. We gaan eerst in de manege beginnen met een programma rondom het thema ‘(t)op survival’. Daarna gaan we in groepjes bouwen aan een eigen hut. Tussendoor gaan we een hapje eten.

Donderdagavond sluiten we de VBK af, samen met de ochtendgroep. Je mag op deze avond iedereen die je kent uitnodigen om te komen. Na afloop kun je iedereen uitnodigen in je hut.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan gewoon “op survival!”

Ken je iemand die nog niet veel van de Heere Jezus en van de Bijbel weet, nodig die dan ook uit om mee te gaan naar de Vakantie Bijbel Klub!

Iedereen is welkom!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500