Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Living Water werkt aan After summer praise

Geplaatst op: 20 juli 2017

De laatste repetitie en optreden voor de zomer zit er voor Gospelgroep Living Water op. De komende weken gaat de gospelgroep genieten van de zomer. Als afsluiting van de zomer organiseert Living Water op vrijdagavond 6 oktober een After summer praise in de Gereformeerde Kerk. Dat is een soort sing-in.

Tijdens de after summer praise worden diverse gospel-, praise- en opwekkingsliederen gezongen. Het thema is 10.000 redenen. Een regel uit dit bekende lied is “Van al Uw goedheid wil ik blijven zingen” en dat is dan ook wat er gedaan wordt tijdens dit evenement.

Gospelgroep Living Water zal worden begeleid door een live band en dit alles onder leiding van dirigente Jenneke Zweers. Maar Living Water doet het niet alleen. Naast dat er veel ruimte is voor samenzang werken aan de avond mee:

Hans en Dick Bosman
Bente van der Steeg
Silvan van den Boom
Berjan Hulleman

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500