Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Opnieuw vakantiefotowedstrijd Genemuiden Actueel

Geplaatst op: 20 juli 2017

Voor het derde jaar op rij houdt Genemuiden Actueel een vakantiefotowedstrijd. De opzet is dit jaar wel anders. In voorgaande jaren moest op de foto duidelijk te zien zijn dat Genemuiden Actueel ook op het vakantieadres werd gelezen. Dit keer is het thema breder: Genemuiden.

De foto moet een duidelijke link met Genemuiden hebben: een mooi tapijt, een vrachtwagen uit Genemuiden, Genemuidenaren in den vreemde of toch een foto met daarop Genemuiden Actueel. En ook een foto van vakantietijd in Genemuiden of omgeving dingt natuurlijk mee naar de hoofdprijs. De prijs is opnieuw een dinerbon voor een restaurant in Zwartewaterland naar keuze.

Mooie, leuke of bijzondere foto gemaakt? Stuur die dan naar redactie@genemuidenactueel.nl Alleen foto’s die worden gemaild, dingen mee.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500