Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

MVG blijft groeien

Geplaatst op: 21 juli 2017

De Middenstands Vereniging Genemuiden (MVG) groeit in aantal. Steeds meer ondernemers zien de voordelen van het lidmaatschap en sluiten zich bij de MVG aan. De nieuwste leden zijn: Bloembinderij Willemijn, Double Boost, D’IJsko, AnneModa en Heutink & Heij. 

De MVG-bon is een leuk cadeau, deze kan gekocht worden bij de Readshop en besteed worden bij de MVG-leden.

De afgelopen periode zijn er geslaagde acties georganiseerd door de Middenstands Vereniging, denk aan de moederdag- en vaderdagacties. Daarnaast was de Zomerbraderie een groot succes. Dat kwam door het prachtige weer, maar ook door het gevarieerde aanbod van marktkramen en de gezelligheid van de band Muppetstuff.

Ook de bloembakken van de MVG groeien goed! In de 3 winkelkernen van Genemuiden zijn een groot aantal bloembakken aan lantaarnpalen gehangen, deze zien er prachtig uit en zorgen voor veel sfeer.

De MVG wenst u een hele fijne zomerperiode toe!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500