Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bestevaer levert veel goede zwemmers af

Geplaatst op: 22 juli 2017

SONY DSC

Zaterdag was er weer diplomazwemmen bij zwembad Bestevaer. Er werd voor zowel het A- B- als C-diploma gezwommen. Ondanks de hitte in het bad waren de toeschouwers zeer enthousiast en was het afzwemmen weer ‘een mooi feestje’.  Alle kandidaten zijn geslaagd voor het diploma.

De geslaagden voor A zijn:

Amy Spijker, Anne-Roos Koster, Annemarie Bakker, Annerieke Eikelboom, Arno van Werven, Bas Rigterink, Birthe Smit, Bram Bakker, Charlotte Dräger, Elize Beekhof, Emma van de Wetering, Emma van der Worp, Emmalie van de Werken, Felien Douma, Gerhardt Heutink, Helena van der Weerd, Hendrik Kolk, Hugo Vos, Isa Plender, Jasmijn Eenkhoorn, Jonathan Diekus Adriaan Vos, Jos Kolk, Laura Beens, Leah Beens, Lieke van Dijk, Marc Goudswaard, Marilyn Boer, Marlinde Last, Rik van Dijk, Sien Eenkhoorn, Silke Beens, Sophie van Asselt, Thijs Julian Germs, Tigo van de Wetering, Tijn Slot, Zoë Leusink.

De geslaagden voor B zijn:

Fidan nur Gurlek, Brian Beens, Corstiaan Marijn Beukers, David Idzes, Joarno Huttenga, Jonathan Wensink, Layan Alhusni, Lyas Mulder, Milan Reedijk, Nikki Eenkhoorn, Robin van den Berg, Rosanne Wette, Sarah Sophie van Dijk, Siebren van Wendel, Siem Pleijsier, Thijmen Zand, Tim Prins, Chiel van Dijk.
De geslaagd voor C zijn:
Mara van Dijk.

SONY DSC

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500