Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Oud-Genemuidenaar zoekt oude foto Ruutvoorn

Geplaatst op: 22 juli 2017

Oud-Genemuidenaar Rob Kammelar zoekt een goede afdruk of een scan in hoge resolutie van deze foto van wandelvereniging Ruutvoorn. Die kwam hij onlangs tegen op Genemuiden Actueel.

“Die foto is zo bijzonder voor mij omdat mijn vader Henk Kammelar er op staat. Hij is de leider die rechts vooraan naast het groepje loopt. Het moet begin jaren vijftig zijn, vrijwel zeker lopen ze hier in de Laarstraat in Zutphen tijdens de jaarlijkse Hemelvaartswandeltocht daar”, mailt Kammelar. ” Inmiddels ben ik 73, maar ik kan me de verhalen van mijn vader over zijn wandeltochten met de Ruutvoorn nog goed herinneren. Eventuele kosten neem ik uiteraard voor mijn rekening.”

Mensen die in contact willen komen met Kammelar kunnen mailen met redactie@genemuidenactueel.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500