Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Pascal Eenkhoorn moet nieuwe ploeg zoeken

Geplaatst op: 24 juli 2017

Pascal Eenkhoorn moet op zoek naar een nieuwe ploeg voor het komende seizoen. Zijn huidige ploeg BMC Development trekt namelijk de stekker er uit. “Een grote teleurstelling voor ons allemaal. De beste u23-ploeg van het seizoen dit stopt”, reageert de Genemuidenaar.

BMC stopt uit onvrede over de opmars van managers, die de jonge talenten weghalen en aanbieden bij andere ploegen. Zo zou Pavel Sivakov, ploeggenoot van Eenkhoorn, mogelijk naar SKY gaan. BMC verwijt de internationale wielerbond dat opleidingsploegen niet worden beschermd.

Eenkhoorn is tweedejaars ‘belofte’ bij de Amerikaanse wielerploeg. De Genemuidenaar kan zich tijdens de komende Ronde van de Elzas wellicht in de kijker rijden bij nieuwe ploegen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500