Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Reconstructie Nijverheidsstraat gaat van start

Geplaatst op: 24 juli 2017

In week 32, op maandag 7 augustus, starten de werkzaamheden aan de Nijverheidstraat. Dat meldt aannemer Schagen Infra. Het riool wordt gereconstrueerd, er worden fietsstroken gerealiseerd en er wordt asfalt aangebracht. Vanaf de rotonde N759-Nijverheidstraat wordt er in de eerste fase gewerkt tot iets voorbij de Sisalstraat. Fase 2 loopt tot de Jutestraat. Vanaf daar keert de werkrichting om en wordt er gewerkt vanaf de Hasselterdijk naar de Jutestraat. In de laatste fase wordt de Nijverheidstraat tussen Brand Oil en de Kokosstraat gereconstrueerd.

 

Tijdens het project geldt een adviesroute over de N759 en de Puttenstraat. Nadat de kruising Nijverheidstraat-Schering in de eerste weken gereed is gemaakt, is ook de route Schering-Inslag mogelijk. De kruising Nijverheidstraat-Kokosstraat valt buiten het projectgebied en is altijd toegankelijk voor verkeer. Tijdens de werkzaamheden wordt de overlast zoveel mogelijk beperkt en is de bereikbaarheid van de bedrijven gegarandeerd.

Vragen?

Download de app ‘Nijverheidstraat’ op uw telefoon, via de appstore of playstore. Via deze app verspreidt Schagen Infra informatie over de werkzaamheden. Ook op de website www.schageninfra.nl/ nijverheidstraat is informatie te vinden. Uitvoerder Elzo Ketelaar is bereikbaar via nijverheidstraat@schageninfra. nl. Tijdens het project kan iedereen elke donderdag van 10.00 tot 11.00 uur terecht in de keet van Schagen Infra met vragen en opmerkingen. De keet staat op het terrein van Edel Carpets, Nijverheidstraat 39.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500