Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Alternatieve aanvliegroute Lelystad over Genemuiden

Geplaatst op: 26 augustus 2017

Een alternatieve aanvliegroute voor vliegveld Lelystad gaat vol over Genemuiden en Zwartsluis heen. Dat blijkt uit een tekening die op internet circuleert. De nieuwe route komt in beeld op initiatief van vliegveld Teuge. De route die nu nog op tafel ligt betekent namelijk dat het parachutespringen op het Gelderse vliegveld niet langer is toegestaan. Die activiteit is echter zo belangrijk dat Teuge op termijn een faillissement vreest. Vandaar dat het pleit voor nieuwe aanvlieg- en vertrekroutes. De aanvliegroute lijkt nu tussen Genemuiden en Zwartsluis door richting het Zwarte Meer te gaan.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500