Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eenkhoorn rijdt de Ronde van de Toekomst uit

Geplaatst op: 27 augustus 2017

Pascal Eenkhoorn eindigde in de laatste etappe van de Tour de ‘l’ Avenir als 23e. Dat was een zware etappe over twee Alpencols. Eenkhoorn ging meteen in de aanval en zat tot aan de laatste beklimming in de eerste groep. Op de slotklim moest hij dat peloton der sterken echter laten gaan. Ook in de zaterdagetappe door de Alpen eindigde Eenkhoorn bij de beste 25 renners.

De Genemuidenaar reed echter niet voor het klassement. Daarin eindigde hij uiteindelijk als 40e. Op de social media meldt hij dat hij nog veel sterker moet worden. Hij is wel tevreden. Vrijdag meldde hij nog dat het gevoel niet goed was, maar in het slotweekeinde kon hij zich toch bij de beteren handhaven.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500