Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mirthe Bakker vijfde op het NK

Geplaatst op: 27 augustus 2017

Mirthe Bakker is vijfde geworden op het NK in Ermelo. Giovanna Slurink was succesvol in Den Ham. Janine Flier-Breman nam vorig weekend prijzen mee uit Emmeloord. Sem Beens heeft op woensdag 2 augustus jl. de vierde prijs behaald tijdens een Bixie wedstrijd in Ommen.

Mirthe Bakker en haar schimmelpony Sultan namen het tijdens het NK op tegen de vijftien beste combinaties van Nederland. Met een goede proef wist Bakker naar mooie scores van 195, 191 en 196,5 punt te rijden in de gecombineerde klasse M1/M2 categorie C. Met dit resultaat eindigde zij op een mooie vijfde plaats.

Giovanna Slurink reisde afgelopen weekend met haar paard Dievittorio af naar een dressuurwedstrijd in Den Ham. De combinatie reed in de eerste proef van de klasse Z1 naar een goede score van 223,5 punt en zette hiermee de eerste prijs op haar naam. In de tweede proef liepen Slurink en Dievittorio naar de vijfde plaats met 210 punten. Ook werden er nog extra prijzen aangeboden over de drie beste combinaties van twee proeven. Giovanna Slurink werd hier derde en mocht als extra prijs een waardebon en een zak muesli in ontvangst nemen.

Op zaterdag 19 augustus jl. ging Janine Flier-Breman van start op een dressuurwedstrijd in Emmeloord. Met haar paard Hercules reed zij twee sterke proeven in de gecombineerde klasse M1/M2 en kreeg hiervoor 188 en 193 punten. Met dit resultaat nam zij de tweede en de eerste prijs mee naar huis.

Sem Beens ging met zijn pony Woezel op woensdag 2 augustus jl. van start tijdens een Bixie wedstrijd in Ommen. De combinatie sprong een foutloos parcours en won hiermee de vierde prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500