Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Timmerman Genemuiden neemt ‘Timmerman Zwolle’ over

Geplaatst op: 28 augustus 2017

Vishandel Timmerman uit Genemuiden heeft de Zwolse naamgenoot overgenomen. Dat meldt het bedrijf op Facebook. Daarmee is de geschiedenis van bijna een eeuw rond. In 1922 trok Aart Timmerman namelijk met een haringbakfiets naar Zwolle. Daar begon hij een vishandel aan de Pannenkoekendijk.

Later gaf hij het stokje over aan zoon Gerrit die een winkel begon aan de Veemarkt. Later nam diens zoon Aart het bedrijf over. En nu neemt Vishandel Timmerman dus de Zwolse naamgenoot over. “De haringbakfiets waarmee het allemaal begon, is weer terug in Genemuiden! Op deze manier beginnen wij weer aan een nieuwe uitdaging.
Concreet betekent dit dat wij vanaf a.s. vrijdag op de markt in Westenholte komen te staan”, aldus het bedrijf.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Timmerman Genemuiden neemt ‘Timmerman Zwolle’ over

  1. Henk schreef:

    Timmerman Zwolle is al jaren geleden failliet gegaan.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500