Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Slingerland de beste boegsprietloper

Geplaatst op: 30 augustus 2017

Foto's en video Pieter Polman

Arne Slingerland won woensdagavond het boegsprietlopen. Hij bleef in de categorie twaalf plus Rens Heutink en Matthias Spek voor. Bij de jongste categorie liep Joan Heutink het makkelijkste over de glibberige paal op de Vijf Gebroeders. Harmen Bakker en Job Roeten maakten het podium vol.

Rens Heutink bleek het langst aan een spijkerbroek te kunnen hangen. Judith Heutink en Arne Slingerland konden dat net wat minder lang. Presentator van de avond was DESZ-spits Tom Kisjes, die ook voor Jongerenwerk actief is. Hij verving de ziekte Henry van Dalfsen.

Vanwege de regen viel de publieke belangstelling voor het evenement wat tegen. Ook kan er wellicht wat meer publiciteit aan worden gegeven.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500