Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dankbare Melina bereikt de top

Geplaatst op: 1 september 2017

Melina Kamphof-Van Steenselen en vader Albert hebben de top van de Mont Ventoux bereikt. “Na 1,5 jaar trainen en 25 kilo afvallen was het eindelijk zover dat het ging gebeuren. En wauw wat een belevenis”, mailt Melina vanuit Frankrijk.

“Bij de start werd er stil gestaan bij het overlijden van Rene Gaastra waar de stichting grootverzettegenkanker voor opgericht is. Maar ook werd er een minuut stilte gehouden voor alle geliefden die wij moeten missen door de verschrikkelijke ziekte kanker.”

“Om half 10 mochten we starten. Er hing bewolking rond de berg, waardoor het af en toe flink koud was.
Maar na 1:59 uur was daar de finish. Wauw wat een geweldig gevoel, trots, dankbaar voor alles”, aldus Melina.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500