Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Meer aandacht moderne industrie in Tapijtmuseum

Geplaatst op: 3 september 2017

“Van bodemschat tot vloermat”: dit is de naam van de nieuwe permanente expositie in het Tapijtmuseum. In het Tapijtmuseum wordt de geschiedenis van de Genemuider Vloerbedekkingsindustrie getoond en verteld en er wordt natuurlijk ook wat vermeld over de moderne tapijtindustrie. Die krijgt nu door de nieuwe tentoonstelling veel meer aandacht. De inrichters van de expositie hebben bedacht om in vier stappen te laten zien hoe van aardolie, in Genemuiden  kunststoftapijt en kunstgras gemaakt wordt.

In de komende twee weken wordt de laatste hand gelegd aan de vormgeving. Het resultaat zal tijdens Genemusiment op zaterdag 16 september a.s. van 13.30 – 16.30 uur te zien zijn.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500