Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Riëlke Roeland zesde en elfde op NK

Geplaatst op: 3 september 2017

Afgelopen weekend werd het Nederlands Kampioenschap voor paarden georganiseerd op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Riëlke Roeland ging hier van start met twee paarden en wist de zesde en elfde prijs op haar naam te zetten. Ook Briëtt Breman en Giovanna Slurink waren succesvol op wedstrijden in Epe en Sonnega.

Riëlke Roeland ging op het Nederlands Kampioenschap in de klasse L van start met Honey. De combinatie wist het basisparcours foutloos rond te springen en mocht hiermee van start in de barrage. In deze barrage moest zij het opnemen tegen 32 andere combinaties. Roeland en Honey sprongen de barrage foutloos rond in een snelle tijd van 34.07 seconden. Met dit resultaat wonnen zij de zesde prijs. In de hoge klasse Z ging Riëlke Roeland van start met Gadget. De combinatie sprong een goed parcours in een tijd van 73.12 seconden. Met dit resultaat mochten zij de elfde prijs mee naar huis nemen.

Briëtt Breman reisde op donderdag 31 augustus jl. met haar pony Golden Boy af naar een dressuurwedstrijd in Epe. De combinatie zette twee goede proeven neer en werd door de jury beloond met 187,5 en 194,5 punt en twee maal de eerste prijs.

In Sonnega werd op zaterdag 2 september jl. een dressuurwedstrijd voor paarden georganiseerd. Giovanna Slurink ging hier in de klasse Z1 van start met haar paard Dievittorio. De combinatie reed een nette proef en kreeg van de jury een mooie score van 219 punten. Met dit resultaat liet zij de concurrentie achter haar en nam de eerste prijs mee naar huis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500