Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Auto aan de Stuivenbergstraat beschadigd

Geplaatst op: 4 september 2017

Een groepje jongens en meisjes heeft aan de Stuivenbergstraat de motorkap van een auto beschadigd. Dit gebeurde per ongeluk terwijl ze aan het ‘stunten waren’, waardoor iemand op de motorkap klapte. De eigenaren komen graag in contact met de groep jongeren van ongeveer 14 of 15 jaar oud, zodat de schade kan worden vergoed via de verzekering. “Nu moeten we het zelf an de poot knuppen…”, aldus de bewoners.

Reactie via redactie@genemuidenactueel.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Auto aan de Stuivenbergstraat beschadigd

  1. Hermandad schreef:

    Het is gewoon te gek voor woorden ,hoeveelste geval van beschadigen auto ,zonder dader is dit ???Speelruimte en veldjes genoeg,en maar met de fietsjes en voetbal, tussen de auto’s door ,dat is toch best spannend ,want bij (ons ) op de oprit mag het niet van Pa en ma .Owh ja en nu komt het ,we hebben geen aansprakelijkheids verzekering .wees dan ook zo eerlijk ,en houd rekening met dat er iets gebeurd ,om ook zo sportief te zijn om de schade te betalen !!!

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500