Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Bogermanschool bestaat veertig jaar

Geplaatst op: 4 september 2017

De Johannes Bogermanschool bestaat dit jaar 40 jaar. Daarom is er DV komende donderdag 7 september feest. ’s Morgens om half 9 wordt de vlag gehesen en het schoollied gezongen. Vervolgens gaan alle leerlingen in hun eigen klas bezig met verwerkingen voor het feest en wordt er in iedere groep een lied ingestudeerd voor het pleinconcert ’s middags. Na het pleinconcert wordt de dag feestelijk afgesloten door allemaal een ballon op te laten. Daarna zit voor de leerlingen de dag erop.

Van 18.30-20.30 uur is er een reünie voor de oud-leerlingen en leerkrachten van de JBS. Iedereen is hier van harte welkom. Voor een hapje en een drankje en een lekkere versnapering wordt gezorgd. Natuurlijk is er veel ruimte voor ontmoeting en kan de “oude school” bezichtigd worden zodat veel herinneringen weer levend worden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500