Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vier postbussen weg in Genemuiden

Geplaatst op: 5 september 2017

Veel Genemuidenaren moeten binnenkort verder lopen als ze een brief op de post willen doen. PostNL haalt vier van de zeven postbussen in Genemuiden weg. Binnenkort verdwijnen de bussen aan de Taghof, Greente, Roerdomp en Prinses Beatrixstraat. Daarvoor komt wel een bus aan de Klaas Fuitestraat terug. Het postbedrijf haalt de andere postbussen in Overijssel weg omdat er steeds minder post wordt verstuurd. In Genemuiden blijven de exemplaren aan de Kruisstraat, Dorus Rijkerstraat, de Nijverheidsstraat en de nieuwe bus aan de Klaas Fuitestraat over.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Vier postbussen weg in Genemuiden

  1. Erik Driessen schreef:

    helemaal gelijk…bericht aangepast

  2. Klaas van Olst schreef:

    Ik las dat er een nieuwe komt in de Klaas Fuitestraat.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500