Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gebedsbijeenkomst in ’t Kruispunt

Geplaatst op: 4 september 2017

Vanavond is er weer een gebedsbijeenkomst in ’t Kruispunt, het inloophuis van het Leger des Heils aan de Kruisstraat 11. (iedere 1e maandag van de maand). Dit is van 20.30 tot 21.30 uur. Vanaf 20.00uur staat de koffie klaar en na afloop kunnen bezoekers rustig nog even blijven zitten om na te praten.

“We hopen elkaar te ontmoeten om te bidden en te danken voor Genemuiden, maar ook voor persoonlijk gebed en bemoediging onder elkaar! Mocht u het spannend vinden om zelf mee te bidden, dan bent u ook van harte welkom om gewoon aanwezig te zijn”, aldus de organisatie.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500