Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Opnieuw een touwtrekkampioenschap van Zwartewaterland

Geplaatst op: 4 september 2017

foto: Erik Eenkhoorn

Nadat het touwtrekkampioenschap van Zwartewaterland een aantal jaren geleden vanwege gebrek aan animo van de kalender werd gehaald, blies Hasselts Fanfare vorig jaar nieuw leven in het evenement. Vanwege het succes is er zaterdag 16 september een vervolg.

Dan kunnen teams van dappere mannen en vrouwen vanaf 17.00 uur strijden om de wisselbeker. Een team bestaat uit vijf personen met een coach en maximaal twee reserves. Het inschrijfgeld á € 20,00 wordt gebruikt als prijzengeld.

Onder het genot van een hapje en drankje hebben zowel de deelnemer als de toeschouwer een gezellige zaterdag. Ook is er een springkussen voor de kinderen.

‘Dit supergezellige en sportieve evenement zal achter ons clubgebouw van Hasselts Fanfare plaatsvinden en opgave is nog mogelijk tot 9 september aanstaande ’, aldus Gerrald Beens een van de organisatoren.

inschrijvingtouwtrekken@hotmail.com

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500