Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voorlichting bij Albert Heijn over dementie

Geplaatst op: 6 september 2017

De werkgroep Alzheimer Trefpunt Zwartewaterland heeft het initiatief genomen om samen met de gemeente Zwartewaterland voorlichting te gaan geven in supermarkten. In elke kern laten zij het winkelend publiek op interactieve wijze kennis maken met het thema dementie.

Hoe herkennen we mensen met dementie in het dagelijks leven en hoe treden we hen op de dementievriendelijk wijze tegemoet. Deze actie vindt plaats op 21 september van 15.00-18.00 tijdens de Wereld Alzheimer Dag en wordt gezien als een eerste aftrap naar een dementievriendelijk Zwartewaterland.

De Albert Heijn in Genemuiden, de Emte in Hasselt en de Coop Zwartsluis doen mee aan dit initiatief.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500