Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ook Simondsstraat op de schop

Geplaatst op: 6 september 2017

De gemeente gaat de komende maanden niet alleen aan de slag in de Stuivenbergstraat, maar ook in de Simondsstraat. Het gaat om asfaltwerkzaamheden. In de Stuivenbergstraat wordt vanaf 18 september de asfaltdeklaag vervangen en er komen bredere fietsuggestiestroken van rood asfalt.

 

Het doorgaand verkeer wordt gedurende deze periode omgeleid. De kruispunten van de Stuivenbergstraat met de Trompstraat-Tureluur en Mr. Steenbergenstraat-Grutto blijven toegankelijk voor alle verkeer. Op de kruispunten met de Prinses Irenestraat en Dorus Rijkerstraat blijft de oversteek voor voetgangers en fietsers mogelijk. Bewoners van de Stuivenbergstraat wordt gevraagd in deze periode de auto elders te parkeren.

Aansluitend aan het werk in de Stuivenbergstraat wordt in de periode van 2 oktober tot en met 11 oktober de M.G. Simondsstraat vanaf de Jan van Arkelstraat tot aan de Stuivenbergstraat voorzien van een nieuwe asfaltdeklaag. Ook hier worden nieuwe, bredere, fietssuggestiestroken aangebracht.

Het doorgaand verkeer wordt omgeleid. Voor vrachtverkeer geldt een omleiding over de Jan van Arkelstraat en Kamperdijk. Plaatselijk verkeer (personenauto’s) wordt omgeleid via de Prinses Julianastraat, Oosterkaai en Industriestraat. Het kruispunt met de Prinses Beatrixstraat blijft toegankelijk voor alle verkeer. Overige kruispunten in het betreffende straatdeel zijn afgesloten. Verkeer naar de Klaas Fuitestraat wordt omgeleid via de Oosterbrugstraat.
Bewoners van de M.G. Simondsstraat wordt gevraagd in deze periode de auto elders te parkeren.
Voor beide werken geldt dat de stremmingsperiode langer kan duren, afhankelijk van de voortgang van het werk en met name de weersomstandigheden.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500