Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bogermanschool trapt jubileum af met schoollied

Geplaatst op: 7 september 2017

De Johannes Bogermanschool bestaat veertig jaar. Vandaag wordt dat gevierd met onder andere een schoolpleinconcert, waar de hele school aan meedoet. Het eerste lied is al gezongen, vanmorgen onder de vlag. Het schoollied dat ten gehore werd gebracht, is een blijvend lied. Bij speciale gelegenheden zal het gezongen worden.

Aan het einde van het concert, vanmiddag, laten alle leerlingen een ballon op. Het opblazen daarvan begon vanmorgen al. Door ouders, want: “de ouderbetrokkenheid is hier groot”, zegt directeur Elien Doornink. Vanavond van 18:30 tot 20:30 uur is er een reünie voor de oud-leerlingen en leerkrachten.

Van die laatste zullen er vast meer mannen zijn dan er nu nog werken. “Ook wij”, verklaart Doornink op de vraag of er op de Bogermanschool een tekort is aan mannen. “Maar gelukkig hebben we nog een fulltime man aan het werk.”

Johannes Bogermanschool Genemuiden 40 jaar – het lied! #trots #jbs40jaar

Geplaatst door Danny Schurink op woensdag 6 september 2017

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500