Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 juli 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stereo begint bruisend van energie aan het seizoen

Geplaatst op: 7 september 2017

Christelijk Genemuider Mannenkoor Stereo pakt vanavond (donderdag 7 september) de draad weer op. Er moet namelijk flink geoefend worden voor prachtige concerten in o.a. Apeldoorn, Hoogeveen, Delft en Rotterdam.

Naast inspanning is er tijdens de repetitieavonden ook tijd voor ontspanning. Voor een goede expressie van het gezicht is het natuurlijk ook nodig om de lachspieren af en toe te trainen. Met andere woorden: gewoon een gezellige groep mannen die ook heel serieus bezig kunnen zijn met hun hobby.

“Zou je wel eens willen weten hoe het er op een doorsnee repetitieavond aan toe gaat? Zie je jezelf volgend jaar juni al zingen in De Doelen van Rotterdam? Kom dan eens langs en maak geheel vrijblijvend een repetitie mee! We repeteren iedere donderdagavond van 20 – 22 uur in het Hervormd Centrum aan de Stuivenbergstraat 51 te Genemuiden”, laat het koor weten.

Iedere avond is in principe natuurlijk een open avond, maar om de drempel heel laag te maken is D.V. 14 september een officiële open avond gepland.

Christelijk Genemuider Mannenkoor Stereo bestaat ruim 50 jaar en kent een uitzonderlijk groot aantal jongere koorleden. De leden komen uit de wijde omtrek van Zwartewaterland, zelfs tot Steenwijk, Emmeloord en Lelystad. Het koor staat al jaren onder de bezielende leiding van de bekende dirigent Harm Hoeve.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500