Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Toneelgroep maakt er drie dagen een Dolle Beestenboel van

Geplaatst op: 8 september 2017

Toneelgroep Genemuiden voert in november drie keer de klucht ‘Dolle Beestenboel’ op. Vanwege de verwachte grote belangstelling is vrijdagavond 10 november toegevoegd aan het programma. Ook op 4 en 11 november staan de acteurs op de planken van d’ Overtoom. De verkoop start op 14 oktober.

De toneelavonden van afgelopen jaar waren zo’n succes dat de toneelgroep met extra motivatie aan de repetities zijn begonnen. Om te voorkomen dat de voorstelling snel uitverkocht raken, is besloten tot een derde opvoering.

Toneelgroep Genemuiden heeft dit jaar voor een ‘Dolle Beestenboel’ gekozen. Dat is een klucht in een dierentuin. Onderhoudsman Albert (Gerrit Brouwer) heeft hard gewerkt aan een nieuw apenverblijf en voor de directrice (Maaike Bolsius) is dat reden genoeg om de koning uit te nodigen voor de officiële opening. Eerst komt echter ambtenaar Meertens (Gerrit Speksnijder) van de Rijksvoorlichtingsdienst op bezoek voor een inspectie. Dan blijkt dat er het nodige schort aan de dierentuin. Er loopt een schietgrage dierenarts (Egbert Beens), een overenthousiaste secretaresse (Alette Riezebos) en een merkwaardige verzorger (Herman Aarnoudse) rond, terwijl de klantvriendelijkheid van caissiere Sjaan (Wilma Visscher) ook wat te wensen overlaat.

De acteurs beloven een hilarische klucht met absurde situaties, veel grappen en loslopende dieren. Kaarten zijn vanaf 14 oktober te koop bij reisbureau TUI aan de Langestraat en tijdens de bingo voor de Biestemerk in d’ Overtoom. Ook tijdens verschillende activiteiten in Genemuiden kunnen kaarten worden gekocht.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500