Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Create Cantus tijdens Genemusiment in Hervormde kerk

Geplaatst op: 9 september 2017

D.V. zaterdag 16 september geeft het christelijk ensemble Create Cantus, tijdens het Genemusiment een concert in de Hervormde Kerk aan het Kerkplein.

De leden van Create Cantus verheugen zich er op, om belangstellenden opnieuw van hun muzikale klanken te laten genieten. De afgelopen weken is er veel gerepeteerd om de muziekstukken uitstekend te kunnen spelen tijdens het Genemusiment. Zo zullen er onder andere stukken van W. A. Mozart, Antonin Dvorák en Gueseppi Verdi ten gehore worden gebracht. Het optreden duurt van 16:30 – 17:00 uur.

“Een bijzondere oproep willen we doen aan iedereen die een instrument bespeeld; kom even kijken! Vooral strijk- en basinstrumenten kunnen we erg goed gebruiken. Op D.V. 3 oktober zullen we een open oefenavond houden. Iedereen die een instrument bespeeld is dan van harte welkom om een avondje mee te kijken en te spelen. Op de avond zelf zullen we kijken of er mogelijkheden zijn om ons orkest te versterken. We beginnen om 19:45 en oefenen in de Rehobothschool te Genemuiden”, aldus de koorleden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500