Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mogelijk nog dit jaar verkeersplan voor Tag-West

Geplaatst op: 12 september 2017

De gemeente presenteert mogelijk nog in december een plan voor de verkeersafwikkeling in Tag-West. Dat moet onder meer het vrachtverkeer uit de wijk houden en de verkeersdruk verminderen. De gemeente wil de komende tijd een verkeersonderzoek naar de mogelijke varianten doen.

Dat antwoord wethouder Speksnijder op vragen van SGP en VVD. Die lazen in de media berichten over een bewonersinitiatief dat zelf een plan heeft voor een betere verkeerssituatie. Speksnijder schrijft aan beide partijen dat hij nog niet in gesprek is met deze bewoners en dat hij bij een oplossing rekening houdt met de belangen van alle partijen. Hij wil de mogelijke varianten bespreken met de betrokken uurten en wijken.

Dat is ook wat bewoners van de Vossestaart vragen in een brief aan de gemeenteraad. Zij ervaren al jarenlang geluidoverlast van het verkeer tussen Veer, Tag en het centrum. De bewoners vrezen dat ze van het plan van de burgers in het Tag alleen maar meer overlast zullen krijgen. Daarom pleiten ze voor een verkeersonderzoek in zowel Tag, Greente als het centrum.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Mogelijk nog dit jaar verkeersplan voor Tag-West

  1. henk schreef:

    Enige juiste reactie van bewoners Vossestaart, gemeente zal zich in moeten gaan spannen om verkeer dat niet in het centrum moet zijn uit het centrum te halen, dit doe je idd niet door ze het halve poldertje door te laten rijden…

    centrum wordt te zwaar belast en er wordt gevaarlijk hard gereden!

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500