Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geloofsontmoeting met Hans Agteres

Geplaatst op: 12 september 2017

Komende zondag om 17.00 spreekt Hans Agteres uit Wilsum over het thema “ ik zocht God niet, maar Hij zocht mij wel ” n.a.v. Genesis 16:7-14. Zijn vrouw zal als ex-Burning Candle ook een muzikale bijdrage leveren. Een laagdrempelige samenkomst waar ontmoeting een belangrijke rol speelt en waar iedereen meer dan welkom is. De geloofsontmoetingen worden gehouden in ‘d Overtoom.

Vanaf dinsdag 26 september zal er tweewekelijks gestart worden met een groeigroep in ’t Kruispunt. Er wordt gewerkt met materiaal van het Evangelisch Werkverband: “Leven in het Koninkrijk”. “Iedereen die wil groeien in of naar een persoonlijke relatie met de Heere Jezus nodigen wij van harte uit deel te nemen. We willen samen leren wat het betekend om onderdeel te zijn van het Koninkrijk van God, maar ook om er voor elkaar te zijn in gebed en gesprek.”

Meer info over alle activiteiten: www.hartvoorgenemuiden.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500