Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

PvdA zoekt inwoners met energie en ideeën

Geplaatst op: 12 september 2017

PvdA Zwartewaterland zoekt inwoners die willen meedenken over het verkiezingsprogramma, mee willen helpen in de campagne of die misschien wel op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen willen staan.

“Politieke partijen krijgen vaak het verwijt dat zij alleen tijdens verkiezingstijd geïnteresseerd zijn in wat de inwoners vinden. Dat geldt zeker niet voor de PvdA Zwartewaterland”, stelt de partij. “De afgelopen jaren hebben wij elk jaar oproepen gedaan om mee te denken en praten over diverse onderwerpen die wij en u belangrijk vinden als onderwijs, zorg, duurzaamheid, wonen. Ook brengen we elk jaar met een groep actieve leden bezoeken aan de diverse kernen waarbij we ook actief u benaderen om uw mening te vragen.”

“Toch is een verkiezingsjaar wel bijzonder. De resultaten van de gemeenteraadsverkiezingen zijn van groot belang voor het beleid dat de komende vier jaar wordt gevoerd. De basis voor dit beleid wordt gelegd in de diverse verkiezingsprogramma’s.”

Vandaar dat de PvdA nu mensen zoekt. U kunt uw interesse tonen door te mailen naar zwartewaterland.pvda@gmail.com. Ook kunt u bellen met de huidige fractievoorzitter van de PvdA Zwartewaterland, Astrid Dijkstra (06-42335924) of met Klaas Eenkhoorn (06-54328373). Zij gaan graag met u het gesprek aan.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500