Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

SCEG biedt botenbezitters excuses aan

Geplaatst op: 12 september 2017

SCEG, de organisator van Genemusiment, heeft dinsdag per brief botenbezitters excuses aangeboden voor de ‘onrust’ van vorige week. Toen vroeg de organisatie aan booteigenaren of ze hun vaartuig tijdelijk wilden verplaatsen voor de ondertussen afgelaste vuurwerkshow. Dat leidde tot veel vragen.

Volgens voorzitter Harrie Rietman had de SCEG in haar ‘enthousiasme’ het plan niet goed doordacht. Er zijn simpelweg te weinig plaatsen in de haven om alle boten te kunnen verplaatsen. Bovendien brengt het in het donker terugleggen van de boot risico’s met zich mee.

Omdat verplaatsen van de show naar het Veer ook geen optie was, heeft SCEG nu voor een ‘spectaculair’ alternatief gezorgd.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500