Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vol Havenplein voor koninklijke kapel

Geplaatst op: 16 september 2017

Foto's Joke Veldman - Erik Driessen - Video Pieter Polman

De Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso gaf zaterdagavond een concert voor een vol Havenplein. Veel bezoekers wachtten tot het laatste moment, maar vlak voor 20.30 uur was het centrumplein ineens goed gevuld. Even daarvoor had Arend Jan Kloosterman de eerste Genemusiment-quizz gewonnen. Een overwinning die zijn leven gaat veranderen, aldus presentator Flip Visscher. “Vanaf nu wordt niet alleen de burgemeester meer uitgenodigd voor openingen…”

Visscher kondigde ook op zijn geheel eigen wijze de koninklijke kapel aan. Hij wees op de aanwezigheid van Genemuidenaar Robin Eenkhoorn, die de kapel volgens Visscher een ‘nieuwe impuls’ had gegeven. Of dat nodig was, is twijfelachtig. De kapel, die begon met een aantal nummers van Queen, klinkt als een klok. Gaste was ook Linda Wagenmakers.

Na het concert eindigde Genemusiment met een spectaculaire lasershow.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500