Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Plakken in thuiswedstrijd voor de steppers

Geplaatst op: 18 september 2017

In Kamperzeedijk werd zaterdag traditiegetrouw het Nederlands kampioenschap op de step gehouden. Door kou en regen werd de race over 48 kilometer er één voor de doorzetters.

Het organiserende Stepteam Selles Auto’s Kamperzeedijk veroverde twee zilveren en een bronzen plak. Bij de dames kon Hermien Koers goed meekomen in de kopgroep; ze moest echter passen op de demarrages van Wenda Zuiddam. Achter de Rotterdamse eindigde Koers als derde. In de categorie masters (40+) was er zilver voor Diana van der Weerd en ook jeugdstepper Johan Klooster kon de op een na hoogste trede van het podium beklimmen.

Het NK was tevens het slotstuk van de stepcompetitie, de Kickbike Cup. Johan Klooster besloot een solide seizoen met competitiewinst bij de cadetten en hielp daarmee ook nog eens het jeugdteam aan voldoende punten voor een tweede plek bij de teams. Het damesteam van Stepteam Selles werd derde in het teamklassement.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500