Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Harms en Van Rees in de prijzen

Geplaatst op: 18 september 2017

Anne-Jet Harms en Maud van Rees waren dit weekeinde succesvol bij een springwedstrijd in Balkbrug. Beide combinaties namen een prijs mee naar huis.

Anne-Jet Harms en haar pony Buddha to Buddha gingen van start in de klasse B categorie D. De combinatie sprong in het tweede parcours van deze klasse foutloos en snel rond en wist hiermee de derde prijs op haar naam te zetten.

In de klasse L categorie D/E kwam Maud van Rees aan start met haar pony Warenzo.  De combinatie sprong een foutloos parcours en mocht vervolgens van start gaan in de barrage. Deze barrage wisten Maud van Rees en Warenzo snel rond te springen in een tijd van 30.36 seconden. Met dit resultaat namen zij de vierde prijs mee naar huis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500